Home / Storytelling: vertel een goed verhaal

Storytelling: vertel een goed verhaal

De kracht van een verhaal is ongekend. Maar niet ieder verhaal is even krachtig en even pakkend. Hoe komt dat? Wat maakt een verhaal tot een echt goed verhaal? Kan iedereen een goed verhaal vertellen? Antwoord: JA!

Training Storytelling

Tijdens de training ‘Storytelling’ leer je:

  • wat een verhaal tot een goed verhaal maakt.
  • wat de opbouw van een goed verhaal is.
  • waar je allemaal op kan en moet letten bij de voorbereiding.
  • hoe je de rode draad vindt van je verhaal.
  • hoe je rekening houdt met je publiek.
  • uit welke lagen een goed verhaal bestaat.
  • hoe je spanning opbouwt en vasthoudt in je verhaal.

Wil je ook de presentatietechnieken leren om je verhaal ook goed te vertellen? Geef dit aan bij de aanmelding. De training kan namelijk uitgebreid worden met één dagdeel, waarin we dan aandacht besteden aan de performance.

Veel oefenen in kleine groepen

Ik geef deze training in kleine groepen (6 – 8 personen), zodat je veel mogelijkheid hebt om te oefenen. Want hoe goed ik de theorie rond Storytelling ook uitleg, je leert het pas echt door vlieguren te maken.

Eigen materiaal

Je werkt tijdens de training met je eigen materiaal. Dit hoeft geen volledig uitgewerkt verhaal te zijn. Beter van niet zelfs! Maar zorg wel dat je een onderwerp hebt, waar je over wilt vertellen en dat je ook al een beetje weet wat je wilt vertellen.

Data

Ben je geïnteresseerd? Stuur mij een mailtje. Als ik voldoende aanmeldingen heb, ga ik een datum prikken waarop iedereen kan.

Wil je de training incompany met een eigen groep volgen, neem dan ook contact met mij op. Dan plannen we direct een datum, die voor jullie schikt.

Investering & duur

De training ‘Storytelling, vertel een goed verhaal’ duurt één dag. Als je daarnaast ook nog gecoacht wilt worden op je presentatietechnieken, duurt de training 3 dagdelen.

Kosten zijn afhankelijk van of je zelfstandige bent, of dat jouw training betaald wordt door jouw werkgever. Ik vind het belangrijk dat mijn trainingen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn.

Aanmelden ‘Storytelling, vertel een goed verhaal’

Top