Home / Stiltezwerftocht met een verhaal

Stiltezwerftocht met een verhaal

Ontdek de rode draad in jouw leven in!

  • Wie ben jij in de kern? Wat zegt jouw hart?
  • Hoe kan je laten zien wat je in huis hebt?
  • Wat is het fundament in jezelf op basis waarvan jij je keuzes maakt?

Wil je dit verkennen of er opnieuw bij stilstaan, ga dan met ons mee op pad met de stiltezwerftochten.

Tijdens deze tocht -ook wel stiltewandelingen met een verhaal genoemd- gaan we samen op pad om jouw essentie te ontdekken. Elke tocht heeft een eigen thema. Samen vormen ze een opbouw, die jou kan vertellen wat de rode draad is in jouw leven en hoe je die kan oppakken en vast blijven houden. Je mag natuurlijk ook alleen met bepaalde thema’s meelopen.

We starten met een verhaal dat het thema van de wandeling belicht. Daarna gaan we in stilte op pad. We lopen geen vaste route. Elke tocht is anders en we merken en voelen ter plekke samen welk pad we volgen.

Data Stiltezwerftochten Voorjaar 2018: 

6 juli =>  thema ‘Voluit aanwezig’

De data voor het najaar 2018 worden binnenkort bekend gemaakt.

Wat is dat een ‘Stiltezwerftocht’?

Als je rustig wandelt in het ritme van het hart, kom je fysiek (extern) in beweging, maar ook intern. Allerlei gedachten die vast lijken te zitten in je hoofd, komen eigenlijk automatisch in beweging. In de natuur beweeg je buiten je eigen vertrouwde wereld, je slaat soms letterlijk nieuwe wegen in. Hierdoor kun je gemakkelijker openstaan voor nieuwe inzichten en mogelijkheden, die al in je hart opgeslagen liggen.

Door niet te praten tijdens het wandelen, krijg je als deelnemer de kans om te rade te gaan bij jezelf. Wat doet het thema uit het verhaal met je: raakt het je, omarm je het of heb je er eigenlijk ‘niet zo’n zin in’ en waarom dan?

Begeleiders

Frédérique en Mariette hebben samen de stiltezwerftochten ontwikkeld. Frédérique is Vertelvrouwe en een ervaren narratieve coach en trainer. Met behulp van verhalen stimuleert zij anderen om hun eigen verhaal te ontdekken en ook echt te gaan beleven. Mariette Swart klopt graag op harten met de wens dat ze open gaan. Ze is een ervaren coach/trainer.

Praktische info

In de rust van de bossen bij  Dwingeloo staat “De Bospub”. Het amfitheater erachter is de start van elke wandeling.

Locatie:                             “De Bospub”, Bosrand 18, 7991 PA Lhee/ Dwingeloo.

Tijd:                                    Inloop 9.30 met koffie/thee. Start programma 10 uur. Eindtijd: 13.30 uur.

Investering:                    per keer €35,-. Meld je je met twee personen of meer aan, dan betalen jullie allemaal € 32,50 pp. Meld je je pas in de laatste week voor de Stiltezwerftocht aan, dan betaal je € 40,=.  De hele voorjaarsserie van 5: €150,= (€25,= korting). Alle prijzen zijn incl. btw en koffie/thee voorafgaand aan de wandeling.

In het najaar komt er ook een serie van 3 stiltewandelingen. Als je nu al besluit om beide series (voor- en najaar samen) mee te doen, dan is je investering €240,=, incl een individueel coachgesprek bij een van de begeleiders naar keuze.

Top