Home / Event / Voorstelling ‘Klank van Liefde’ (try-out Zwolle)

Voorstelling ‘Klank van Liefde’ (try-out Zwolle)

Jul
13

Locatie: Assendorperplein, Zwolle
Tijd: 20:00 – 21:00 uur

Liefde vraagt soms veel van je. Hoeveel geef je van jezelf om het liefdesvuur brandende te houden? Waar ligt die grens?
Aan de andere kant golft de liefde tussen twee mensen ook altijd mee op de stroom van het leven met al haar ups en downs. Telkens raken we in de ontwikkeling van onze liefdesrelatie een diepere laag van onszelf
.

De muzikale en verhalende voorstelling ‘Klank van Liefde’ gaat over de zoektocht naar de ware liefde. Een thema dat door de eeuwen heen in heel veel verhalen een rol speelt. De voorstelling is gebaseerd op het Griekse verhaal over de liefde tussen het aardse meisje Psyche en de godenzoon Eros.

Martine van der Meulen (Soulful pianomuziek) en Frédérique te Dorsthorst (Vertelvrouwe) laten in woord en muziek horen, zien en voelen, dat dit eeuwenoude verhaal nog steeds actueel is.

Wil je de try-out bijwonen? Reserveer dan direct een plekje door het onderstaande contactformulier in te vullen. Het aantal plaatsen is beperkt.

Toegang:Bij de try-outs gaan wij na de voorstelling met de hoed langs. U geeft dan wat u de voorstelling waard vond. Vergeet dus niet om contant geld mee te nemen, maar een tikkie kan ook altijd😉.

Meer informatie

 

Top